Lunchträning och inspiration

Träning

IMG_2438.JPG
Tjejen till vänster här på bilden är Felicia Bucknell som jag träffade i våras då hon anordnande en workshop i marklyft och knäböj med världsmästaren Angelica Brage (till höger på bilden). Felicia är partner i Crossfit Nyköping men jobbar också som PT på Sats i Stockholm och idag sågs vi på lunchen i Sickla mellan hennes kunder och mystränade.

För mig blev det en stor dos inspiration då Felicia direkt gav mig bra feedback och några fokusområden för mig. Alla behöver någon som tittar på en då och då, och Felicia är otroligt kunnig i all slags funktionell träning: styrkelyft och olympiska lyft.

Hon visade mig bland annat den här grymma övningen för bröstryggen som jag är i stort behov utav:

För mig blev det nästa som en PT-timme och jag hoppas Felicia fick lite energi också. 🙂 Jag känner mig sjukt taggad att skutta iväg till gymmet och testa mina nya moves.

Annonser

En reaktion på ”Lunchträning och inspiration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s