Jag kom tvåa på Youtube

Erdoderdo

För ett par år sedan skapade Sanna Bråding och jag två karaktärer som bestod av oss själva och ett plockepinn av andra människor. Det var ett sätt att undersöka någonting både inuti och utanför oss själva. Vi bestämde oss för att filma det hela. Med oss fick vi ett jättefint litet filmteam och så levde vi och gjorde en knasig film i en lägenhet i Hammarbyhöjden (tack Tess). En stor del av filmen spelade vi också in i smyg på stan.

Mitt i allt gick min pappa bort oväntat, och jag fick ett jobb och… filmen blev aldrig en färdig film. Eftersom det är möjligt idag att driva en egen plattform på ett helt annat sätt tänkte jag att det vore fint att släppa loss Gisela Sundin på riktigt. Så här har ni henne, i hela sju avsnitt på Youtube. Gisela Sundin, ni vet hon som kom tvåa i Big Brother för ex antal år sedan.

Om allt det här är sant eller inte beror på vem du frågar. Det vore fel mot Gisela att låta det här ligga kvar i byrålådan i alla fall.

Och ett stort tack till alla galenpannor som hjälpte till!

Marguerite Seger, Martin Jenefeldt, Bojan Parezanovic, Medieinstitutet, Pelle Lind, Åsa Hagerblom, Victor Lagerstedt, Diana Rönnögård, Irene Lopez, Åsa Nilsson, Metha Engkvist Griffiths med flera med flera. Alla ställde upp med sin tid och sitt engagemang och ingen visste riktigt vad det skulle bli av allt detta.

Annonser

En reaktion på ”Jag kom tvåa på Youtube

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s