Ett träningstips

Erdoderdo

IMG_2673.PNG
Jag får ofta höra ”jag är så imponerad över att du kommer iväg och tränar hela tiden. Jag tycker det är så svårt att få in i livet”

Ett tips jag har då är: byt kompisar. Eller byt – lägg till nya. Det är grymt mycket lättare att göra grejer ihop med andra.

Jag misstänker att de flesta har någon typ av vän. Vad gör ni ihop? Det finns kanske andra, nya vänner som tränar.
Istället för videokväll, fika, shopping.

Vi är ett gäng tjejer som ofta har Facebook-trådar med bokning av träningsträffar. ”Någon som hakar på och springer backe imorgon kl 19.” ”Någon som vill köra marklyft på lördag”.

När vi ses snackar vi ju annat med. Jag delar många gemensamma, andra intressen med Johanna, än träning. Vi har båda jobbat länge med kommunikation. Vi har båda barn. Vi bor båda nästan i Nacka. Vi pluggar ihop. När vi ses och tränar fikar vi gärna, vi sitter och pluggar ihop. Vi pratar om kidsen också såklart, båda har två tjejer.

Jag menar bara: det är lättare att att komma dit man vill om man har polare som stöttar och pushar och delar en gemensam bild. Att åka snålskjuts på någon som lever som du själv skulle önska gör det hela lättare. Man blir som man umgås. Fråga någon ny om du får haka på. Det är inte läskigt allt.

Annonser

5 reaktioner på ”Ett träningstips

  1. Precis så! Mina träningskompisar är lika viktiga som mina barndomsditon för att må så bra som möjligt på alla plan. Livet alltså. ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s