Leken är livsviktig

Erdoderdo

IMG_2679.PNG
Imorse var Tillitsverket på TV4 Nyhetsmorgon. Jag känner Stina Balkfors, en av initiativtagarna och grundarna. I nyhetsinslaget berättar hon och hennes kollega om att barn idag leker allt mindre, och varför det är så viktigt att leka – både för vuxna och barn.

Den här helgen hade vi gymnastik på tränarutbildningen, handstående, ringar och jag fick klättra in rep och hoppa hopprep när jag blev coachad av en klasskompis. Känslan och stämningen i rummet gick inte att ta miste på. Lekglädjen spreds i rummet och de flesta i inklusive jag ville aldrig sluta. Leken öppnar upp något inom oss och ger oss verktygen till att bli mer kreativa i vår vardag.

Se inslaget med Tillitsverket här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s