Nya utmaningar

Jobb

IMG_2694.JPG
Från och med januari startar jag eget företag – med ett ben i kommunikation och ett ben i träning. Idag jobbar jag med att ha ett övergripande ansvar för företag och organisationers digitala närvaro, skriva och redigera texter, filma och redigera video, kommunicera via digitala kanaler och stödja användargenererat innehåll, omvärldsbevaka, arbeta mot en kommunikationsavdelning, hantera medierelationer och press, utveckla affärer inom digital kommunikation, driva relationer med bloggare och samarbeta med nätverk, analysera och arbeta strategiskt med innehåll, utbilda och föreläsa om det nya medielandskapet och digital kommunikation.

Jag är snart också licensierad Eleiko PT och kommer att ta emot PT-kunder. Som grädde på moset jobbar jag också som coach i Lofsangruppen – Sveriges mest kompletta onlineverktyg för träning, kost och livsstilsförändringar. Jag kan det vill säga nästan allting 🙂 Om du vill anlita mig, tveka inte att höra av dig!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s