The face of Descutan

Livet

Klockan är 6:20-något och jag är på väg mot Södersjukhuset för att operera bort fyra skruvar som jag har i mitt högra ben efter ett benbrott för ett par år sen.

Två sitter i fotled och två i knäled och jag hoppas få bättre rörlighet och kunna springa lite längre sträckor efter att ha tagit bort dem. Men det är inte säkert att det funkar. Jag har en märgspik inne i skenbenet (tibia) från knä till fot, genom benmärgen, som får sitta kvar. Den är för meckig att ta bort.

Jag har två gånger ingöt operationen duschat med Descutan som är en klorhexidinlösning. Ni är säkert flera som gjort proceduren. För att vara så bakteriefri som det bara går på operationsbordet. Jag hoppas och tror att de här svamplöddriga spritduscharna är det värsta med just den här operationen.

2015/01/img_3156.jpg

Läs min kompis Johanna och hennes kollegas tips om att inte gå all in med nyårslöftena med träningen.

Annonser

2 reaktioner på ”The face of Descutan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s