Dagen efter skruvar

Erdoderdo

Operationen gick jättebra och läkaren som opererade bestämde sig för lokalbedövning istället för narkos vilket jag tacksamt tog emot.

Personalen på Sös var så jäkla bra. Jag tycker vården i Sverige är fantastisk! Önskar bara de fick bättre arbetsförhållanden och löner. Det är de sjukt värda! Hela tiden kom någon och frågade om jag hade det bra, och under hela operationen satt en narkossköterska vid mitt huvud och pratade med mig. Det visade sig att skruvarna satt fast hårt på utsidan av tibia (skenbenet) och där var jag inte bedövad så när de började dra ut skruvarna vek jag mig dubbel av smärta. Då fick jag några sprutor i en infart och det gjorde fortfarande ont men var helt okej 🙂

Efter en timme och lite frukost fick jag åka hem och jag har faktiskt inte tagit en enda värktablett efteråt. Jag har bara sovit galet mycket, 11-16 igår och sedan 18-9 imorse. Otroligt skönt. Om två veckor ska stygnen tas bort av distriktssköterska. Tills dess ingen löpning eller några hopp, men knäböj och marklyft är helt okej. Super! 90 procent av de som tar ut skruvarna upplever bättre rörlighet och mindre besvär. Hoppas jag är en av dem.

2015/01/img_3160.jpg

Annonser

En reaktion på ”Dagen efter skruvar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s