Så himla lyllig

Livet, Träning

Alltså 2015, vilket geni-år hittills. Kanske beror det på att jag är totalt utvilad efter jul och jobb- och pluggåret 2014. Men det känns också som att det beror på att jag haft tid att hänga lite med gamla kära vänner.

Först Daniél förra veckan och idag Agnes. Daniél – Pepe – är begåvad regissör i Hollywood och Agnes författare (lyssna på Författarpodden). Båda två känner jag från gymnasietiden i princip, det vill säga typ halva livet. Jag behöver tanka energi för att kunna ge energi och senaste tiden har jag verkligt sugit åt mig av alla sköningar omkring mig.

Min fotled mår jättebra och ikväll har jag till och med kunnat jobba med mobilitet i den. Min kropp säger verkligen TACK till mig för att jag tog ut skruvarna. Jag har inte tagit en enda värktablett sedan ingreppet och idag har jag knappt tänkt på det.

2015/01/img_3181.jpg

På Eleiko fick vi ringar i vår PT-väska vid examen och igår satte vi upp dem hemma, enkelt i en dörrtrapets från Intersport. Barnen tycker det är sjukt roligt att gunga och hänga i dem och när de äntligen somnat så att jag fick ta över dem körde jag ikväll ett träningspass i ringarna från min killes klubb.

Jag gjorde ett nybörjarpass (de har alltid ett lättare och ett svårare pass på ringfysen), det var riktigt bra och perfekt för mig som vill bli mer rörlig och stark i överkroppen.

2015/01/img_3206.png

Jag använde en stol som support till L-sit och Fatmans (ringrodd). Superman (planka med händerna framåt) kunde jag göra på fötter.

Imorgon bitti väntar pt-kund (som har gym på sitt jobb – grymt) och tre möten för olika kommunikationsprojekt. Så himla lyllig helg, och så himla lyllig vecka som väntar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s