På väg till Ida

Erdoderdo

2015/01/img_3253.jpg
Bild från Husky podcast

Jag skriver detta ombord på tåg 637 på väg till Karlstad och min kompis Ida, som också driver Allakanträna.

Ida är också coach i Lofsangruppen, med fokus löpning och multisport, och jag lärde känna henne genom Lovisa. Men också genom internet, eftersom det är där vi hänger, nördar inom träning och annat oviktigt och viktigt.

Ida gör såna saker som jag aldrig skulle komma på att göra, vinna multisporttävlingar, orientera över fjäll i storm mitt i natten, springa i TIMMAR och cykla i djungeln. Trots att vi är väldigt olika där (jag är ett riktigt betongbarn) finns det något som hon har programmerat in i mig – och det är att jag också kan göra de där sakerna. Det är inte omöjligt. Det är till och med möjligt. Avståndet mellan mig, mitt betongliv och ett nattlopp i skogen med pannlampa är mindre än någonsin I tell you. Och för det tackar jag henne.

Jag hade gärna testat lite Ida-life style i helgen men eftersom jag är nyopererad så kan jag inte kuta och hoppa. Det blir styrkefokus istället. Och massa snack som jag ser fram emot.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s