Levers hit och dit

Träning

Just nu kommer jag mer sällan iväg till gymmet. Jag har fastnat för mina ringar som numer hänger i dörren till sovrummet, och rörlighetsträning. Min kropp säger MJAU av att få bli utsträckt och genomrullad.

Jag har alltid fuskat med att sätta grunden, men efter en höst och vinter med Eleiko vet jag att det kommer ge mig så otroligt mycket mer att bli balanserad och grundstark i kroppen. Nu har jag också verktyg och kunskap om hur man gör, något som verkligen tar mig över tröskeln.

Och även om jag har en bit kvar till en front lever så jobbar jag med att hänga, dra bak axlarna och spänna bål och ben – en grym övning som är bra för alla – även den mest vältränade. Kolla till exempel in Ido Portals hängchallenge (ta den för vad den ger dig och vad du har tid med).

2015/01/img_3340.jpg
Mitt påbörjade garderobsprojekt syns i bakgrunden. Det är vad som väntar när jag slutar leka Tarsan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s