Happy friday

Livet

IMG_3403
Idag är jag hemma med en riktig skitförkylning. Passar bra med datorjobb då fredagar är min Lofsangruppen-dag. En efterlängtad kväll med texmex och goda vänner byttes mot macklunch och mängder av grönt te.

Idag har jag bloggat om att vara en sån man vill hänga med, på min företagsblogg Styrkebyrån.

Annonser

En reaktion på ”Happy friday

  1. Så sant så sant! Du är verkligen en person jag vill hänga med å glad jag lärt känna. Kommer till Sthlm i sommar igen om inte förr å hoppas på träning lunch eller bara lite tjöt 😘 hoppas Du å beasten får en fin helg i Halmstad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s