Kontakt

IMG_2694
Jag heter Clara och är 34 år. Har de senaste tio åren jobbat med film, skriverier, webb och driver nu kommunikations- och träningsbyrån Styrkebyrån i Stockholm samt är coach i Lofsangruppen. Jag är utbildad digital kommunikatör och lic. Eleiko PT samt Strength & Conditioning Coach.

2012 började jag blogga aktivt om  träning. Jag skrev om hur jag kom i form efter fem månader som sängliggande under min senaste graviditet 2011, och jag skrev mycket om hemmaträning och vardagsmotion. Sommaren 2012 och 2013 fick jag äran att för Plan Sverige springa Tjejmilen och sprida budskapet för kampanjen Because I am a girl. Jag blev 2013 av Twinglys undersökning Twingly Fitness Report Sveriges 25:e mest länkade träningsblogg. För övrigt lever jag som kampsportsfru med två barn och hund och bloggar en hel del om detta vidunderliga vi kallar livet. Nås på clara<at>styrkebyran.se

Annonser

4 reaktioner på ”Kontakt

 1. Hej

  Letar med ljus och lykta efter ett bra, takfäst chinsräcke-/stång.
  Kan du möjligen hjälpa mig med uppgifter?

  /Håkan

 2. Hej,
   
  Jag heter Tove Lindgren och jobbar med ett företag som hjälper bloggare att få betalt för att skriva valfria inlägg inom passande ämnen.
   
  Om du kan tänka dig att skriva ett inlägg mot betalning så får du gärna maila mig på tove.lindgren@pvmmedia.com så kan jag skicka ett exempel på ämne och ersättning.
   
  Mvh, Tove

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s